Certificaten van Symantec

Secure Site Secure Site Pro Secure Site EV Secure Site Pro EV Secure Site Wildcard


Onze andere merken
: Geotrust - Thawte - GlobalSign

 

Certificaat uitleg: Secure Site

Het Secure Site SSL Certificaat van Symantec biedt bescherming voor de overdracht van gevoelige gegevens op websites, intranetten, extranetten.

Dit SSL Certificaat biedt een minimum van 40-bit encryptie aan tot en met 256-bit encryptie. Het verzekerde bedrag bedraagt $1.000.000 en u krijgt er een Norton Secured Seal™ bij.

Direct bestellen vanaf € symantec
   

Vervangingsgarantie

Met de ongelimiteerde vervangingsgarantie van Symantec kunt u op elk moment van de dag uw SSL Certificaat opnieuw laten aanmaken / vervangen met dezelfde geldigheidsdatum als het orginele SSL Certificaat. Bij het verliezen van uw privé sleutel of het vervangen van uw server hoeft u dus geen nieuw SSL Certificaat te kopen.

Encryptie 40 t/m 256 bit

Door gebruik te maken van een versleuteling (encryptie) worden gegevens onherkenbaar verzonden. Iemand welke de versleutelde gegevens in haden heeft kan deze niet zomaar vertalen naar bruikbare informatie.

Norton Secured Seal™

Het Norton Secured Seal™ is een dynamisch beeld op uw website die het mogelijk maakt bezoekers in een oogopslag te vertellen dat ze u kunnen vertrouwen, dat uw website is gevalideerd en dat ze veilig transactie bij u kunnen uitvoeren.

99,99% browserondersteuning

Symantec's root certificaat is standaard opgenomen bij alle grote browser leveranciers, zoals Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari en Opera.

Ondersteuning mobiele telefoons en PDA's

Met behulp van Outlook Mobile Access kunt u gemakkelijk al uw email, kalenders, contactpersonen en taken uit Microsoft Exchange inzien, wijzigen en beantwoorden. Ook als u uw beveiligde website geschikt wilt maken voor gebruik van mobiele apparatuur is dit SSL Certificaat geschikt.