Uitleg SSL certificaten

Algemene uitleg Adobe CDS Code Signing Digital Signing SAN Wildcard


GlobalSign Adobe CDS voor het beveiligen van PDF-bestanden

globalsign-logoCertified Document Services (CDS) is de eerste oplossing van digitale ondertekening waarmee auteurs Adobe® PDF-bestanden kunnen maken die de ontvanger automatisch garandeert dat de identiteit van de auteur is geverifieerd door een vertrouwde organisatie.

Auteurs van PDF-bestanden voegen digitale handtekeningen ter certificatie en goedkeuring aan bestanden toe die worden gedistribueerd over het internet. Het proces is in wezen de virtuele tegenhanger van het verzegelen van een document en het plaatsen van een handtekening in inkt om de ontvanger zo ervan te verzekeren dat het document authentiek is en afkomstig van een geverifieerde bron en dat er niet geknoeid is met de inhoud sinds het document is gepubliceerd.

GlobalSign is een bevoegd deelnemer aan het programma Certified Document Services (CDS) van Adobe en werkt met een set strenge regels en normen die door Adobe zijn ontwikkeld en geïnspecteerd door WebTrust. Daardoor mag GlobalSign door Adobe erkende CDS-certificaten afgeven, digitale ID's van DocumentSign genoemd, aan personen en afdelingen van organisaties. DocumentSign-gebruikers kunnen digitale handtekeningen ter certificatie en goedkeuring aan PDF-bestanden toevoegen met behulp van een vertrouwensmodel dat in Adobe Reader 6.0+ wordt gebruikt. Zonder dat er nieuwe plug-ins hoeven te worden geïnstalleerd, de standaardinstellingen van Adobe Reader/Acrobat gewijzigd hoeven te worden of verwarrende vertrouwensgerelateerde beslissingen genomen hoeven te worden.

Bekijk de producten onder het tabblad 'Adobe'